Policy för kakor och hantering av personuppgifter

Kakor.

En kaka, eller cookie, är en fil som lagras på din dator, mobiltelefon eller annan enhet när du besöker en webbplats. Kakor används för att känna igen din enhet nästa gång som du besöker webbplatsen. På wattello.se använder vi använder kakor för att utvärdera våra tjänster i digitala kanaler, men också för att kommunicera med dig och lämna erbjudanden. Du kan hantera inställningar för kakor i din webbläsare. Gå in på inställningar i din webbläsare för att styra användning av kakor. Till exempel kan du ställa in din webbläsare till att blockera alla kakor, att endast acceptera vissa kakor eller att kakor raderas när du stänger din webbläsare. Observera att om du väljer att blockera kakor i din webbläsare kan det medföra att vår webbplats inte fungerar som den ska eller att du inte kan använda vissa funktioner. Om du vill ha mer information om kakor kan du besöka www.allaboutcookies.org.
För att få information om vilka kakor vi använder på wattello.se klickar du här.

Rättigheter.

Du har vissa rättigheter kopplade till dina personuppgifter som vi har sparade hos oss. Du har bland annat rätt att hämta hem ett registerutdrag med dina personuppgifter och få dina uppgifter rättade. För att kunna uppfylla dina rättigheter måste vi behandla dina personuppgifter. Du kan läsa mer om dataskyddsförordningen och vilka rättigheter du har på Datainspektionens hemsida.

Kontakt

Kontakta oss om du har du frågor eller vill ha rådgivning. Vänligen fyll i formuläret.

GARO Twin

GARO Twin är en robust och pålitlig laddstation från svenska GARO. Laddstationen uppfyller Elsäkerhetsverkets krav och kan enkelt anpassas efter behov.

Elbilsladdning i bostadsrätt eller samfällighet

Wattello hjälper er som bor i bostadsrätt eller samfällighet med smarta och flexibla laddlösningar för att kunna ladda alla elbilar på ett säkert sätt. Med våra laddlösningar kan ni börja investeringen i mindre skala, och succesivt öka antalet laddpunkter i takt med att fler medlemmar skaffar elbil. Givetvis erbjuder vi även mätning, support och felavhjälpning för en smidig och bekymmersfri vardag.

Bekymmersfri och laddning med minimal administration


Med våra laddtjänster för föreningar och samfälligheter hanterar vi mätning och fakturering av elanvändningen för respektive medlem. Vi erbjuder även driftövervakning dygnet runt och snabb felavhjälpning. Wattellos tjänster gör vardagen enklare för både bilägare och föreningsstyrelser.

Börja i mindre skala och öka antalet platser i takt med behovet

För många föreningar kan det vara en bra idé att börja installationen på ett mindre antal parkeringsplatser och fortsätta utbyggnaden allteftersom behovet ökar. Vi på Wattello har smarta och kostnadseffektiva laddlösningar som kan byggas ut i takt med era önskemål.

Möjlighet till investeringsstöd

Föreningar och samfälligheter har möjlighet att söka investeringsstöd för installation av laddplatser som ska användas av medlemmarna själva. Bidraget ges som ett engångsbelopp med högst 50 procent av de bidragsberättigade kostnaderna, dock högst 15 000 kr per laddningspunkt. Givetvis hjälper vi till att upprätta er ansökan.