Vi hjälper dig att välja rätt lösning

Hur vill du ladda din elbil?

Enkel, säker och
smart elbilsladdning
hemma

Har du eller planerar du att skaffa en elbil? Vi hjälper dig med installationen av hemmets egna laddstation. Våra lösningar passar alla elbilar och garanterar en bekymmersfri laddning som är både enkel och säker.

Vi är specialister på elbilsladdning och samarbetar med ledande partners för att erbjuda framtidssäkra laddlösningar. Våra lösningar passar alla bostadsformer, oavsett om du bor i villa, bostadsrättsförening eller samfällighet. Vi kan även hjälpa till med laddningen vid fritidshuset.

Behöver du en laddlösning till ditt hem?

Vi hjälper dig att snabbt komma igång med elbilsladdningen hemma.

GARO GLB

3,7-22 kW Ι 1 laddpunkt Ι Typ 2

GARO Twin

3,7-22 kW Ι 2 laddpunkter Ι Typ 2

Charge Amps HALO

3,7-11 kW Ι 1 laddpunkt Ι Typ 2

Charge Amps AURA

3,7-22 kW Ι 2 laddpunkter Ι Typ 2

Hjälp med valet?

Vi rekommenderar laddstation och relevanta tillval utifrån dina behov. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning.

Framtidssäkra laddlösningar för alla behov

Wattello är specialister på elbilsladdning och har ett brett utbud av laddstationer och tillbehör. Känn dig trygg med en lösning som även kan anpassas efter dina framtida behov.

Enkel hantering.

Oroa dig inte över standarder och tekniska specifikationer. Våra lösningar passar till alla laddbara bilar och gör det enkelt att ladda bilen hemma.

Maximal säkerhet.

Våra laddstationer uppfyller alla riktlinjer och krav som ställs på säkerheten avseende laddning av elbilar.

Smarta funktioner.

Med smarta funktioner blir vardagen enklare. Vi erbjuder ett stort utbud av tillval som möjliggör lösningar anpassade efter dina behov.

Har du koll på skattereduktionen för grön teknik?

Privatpersoner kan få skattereduktion med upp till 50 % på installation av laddstation. Skattereduktionen omfattar både material- och arbetskostnader och kan maximalt uppgå till 50 000 kr per person och år. För mer information vänligen besök Skatteverkets hemsida.

Bor du i en bostadsrättsförening eller samfällighet?

Våra lösningar för bostadsrättsföreningar och samfälligheter gör det enkelt att investera i gemensam laddinfrastrukur. Vi säkerställer att laddningen sker effektivt och säkert, samt att kostnaderna kan delas upp på respektive brukare.

Rådgivning, installation och service

Vi är en oberoende leverantör och hjälper dig igenom hela processen. Wattello har laddlösningar som passar alla elbilar och garanterar en framtidssäker laddning. Med vårt stöd kommer du snabbt igång med hemmaladdningen.

Rådgivning.

Vi hjälper dig att hitta en laddlösning utifrån dina behov samt fastighetens förutsättningar.  

Installation.

Vår installation genomförs av behöriga elektriker och garanterar en tillförlitlig laddlösning i ditt hem. 

Service.

Vi säkerställer att du får en bekymmersfri lösning och snabb hjälp om något inträffar. 

Vi hjälper dig att välja laddlösning

Vi har mångårig och bred erfarenhet ifrån installationsbranschen och är specialiserade på elbilsladdning. Kontakta oss om du har frågor eller önskar rådgivning kring valet av lösning. Fyll i vårt kontaktformulär eller ring till oss.

GARO GLB

GARO GLB är en robust och pålitlig laddstation från svenska GARO. Laddstationen uppfyller Elsäkerhetsverkets krav och kan enkelt anpassas efter behov.

GARO Twin

GARO Twin är en robust och pålitlig laddstation från svenska GARO. Laddstationen uppfyller Elsäkerhetsverkets krav och kan enkelt anpassas efter behov.

Charge Amps HALO

Charge Amps HALO är en kompakt, svensktillverkad laddstation med inbyggda smarta funktioner. Laddstationen är utrustad med fast kabel (7,5 meter) och kan enkelt anpassas efter behov.

Charge Amps AURA

Charge Amps AURA är en svensktillverkad laddstation med dubbla ladduttag. Laddstationen uppfyller Elsäkerhetsverkets krav och kan anpassas efter behov.

Elbilsladdning i bostadsrätt eller samfällighet

Wattello hjälper er som bor i bostadsrätt eller samfällighet med smarta och flexibla laddlösningar för att kunna ladda alla elbilar på ett säkert sätt. Med våra laddlösningar kan ni börja investeringen i mindre skala, och succesivt öka antalet laddpunkter i takt med att fler medlemmar skaffar elbil. Givetvis erbjuder vi även mätning, support och felavhjälpning för en smidig och bekymmersfri vardag.

Bekymmersfri och laddning med minimal administration


Med våra laddtjänster för föreningar och samfälligheter hanterar vi mätning och fakturering av elanvändningen för respektive medlem. Vi erbjuder även driftövervakning dygnet runt och snabb felavhjälpning. Wattellos tjänster gör vardagen enklare för både bilägare och föreningsstyrelser.

Börja i mindre skala och öka antalet platser i takt med behovet

För många föreningar kan det vara en bra idé att börja installationen på ett mindre antal parkeringsplatser och fortsätta utbyggnaden allteftersom behovet ökar. Vi på Wattello har smarta och kostnadseffektiva laddlösningar som kan byggas ut i takt med era önskemål.

Möjlighet till investeringsstöd

Föreningar och samfälligheter har möjlighet att söka investeringsstöd för installation av laddplatser som ska användas av medlemmarna själva. Bidraget ges som ett engångsbelopp med högst 50 procent av de bidragsberättigade kostnaderna, dock högst 15 000 kr per laddningspunkt. Givetvis hjälper vi till att upprätta er ansökan.

Kontakt

Kontakta oss om du har du frågor eller vill ha rådgivning. Vänligen fyll i formuläret.

Bidrag för laddstation hemma

Denna laddstation är godkänd för bidrag. Med Ladda hemma-stödet från Naturvårdsverket finns möjligheten för privatpersoner att få upp tilll 50 % i bidrag för laddstation och installationskostnader (om maximalt 10 000 kr). För aktuell status gällande möjlighet till bidrag vänligen besök Naturvårdsverkets hemsida.