Vi hjälper er att välja rätt lösning

Hur energieffektiv kan du bli?

Bli mer energieffektiv med smart styrning

Möjligheterna med smarta styrsystem är oändliga. Med Wattellos lösningar får du enkelt full kontroll på hemmet eller företagets lokaler.

Wattello samarbetar med ledande svenska och internationella partners för att kunna erbjuda attraktiva lösningar för styrning av hem och företag. Styr alla viktiga funktioner och få en bättre förståelse för energiförbrukningen.
Komplettera styrsystem ger fastigheten liv

Spara energi med driftsäkra lösningar.

Wattello erbjuder goda möjligheter att spara energi genom smartare styrning av bland annat belysning och värmesystem. Våra lösningar passar alla typer av fastigheter, från enskilda villor eller fritidshus till kontor, industrilokaler eller flerfamiljsfastigheter. Vårt erbjudande inkluderar trådbundna såväl som trådlösa systemlösningar vilka är kompatibla de flesta plattformarna på marknaden.

Smart styrning på dina villkor.

Möjligheterna med smarta styrsystem är oändliga och med Wattellos lösningar får du full kontroll oavsett om du är på plats eller inte. Du kan exempelvis hantera belysning, styra värme samt ljud och bild. Våra lösningar är mångsidiga och enkla att hantera. Det ger dig som användare stora möjligheter att anpassa lösningen på egen hand.

Med ett smart hem blir allt enkelt

Vi hjälper er att att välja rätt lösning

Vi hjälper er med val av lösning, installation och service. Vi har mångårig och bred erfarenhet från installationsbranschen och är specialiserade på styrsystem för hem och företag. Kontakta oss om ni har frågor eller önskar rådgivning.

Kontakt

Kontakta oss om du har du frågor eller vill ha rådgivning. Vänligen fyll i formuläret.

GARO Twin

GARO Twin är en robust och pålitlig laddstation från svenska GARO. Laddstationen uppfyller Elsäkerhetsverkets krav och kan enkelt anpassas efter behov.

Elbilsladdning i bostadsrätt eller samfällighet

Wattello hjälper er som bor i bostadsrätt eller samfällighet med smarta och flexibla laddlösningar för att kunna ladda alla elbilar på ett säkert sätt. Med våra laddlösningar kan ni börja investeringen i mindre skala, och succesivt öka antalet laddpunkter i takt med att fler medlemmar skaffar elbil. Givetvis erbjuder vi även mätning, support och felavhjälpning för en smidig och bekymmersfri vardag.

Bekymmersfri och laddning med minimal administration


Med våra laddtjänster för föreningar och samfälligheter hanterar vi mätning och fakturering av elanvändningen för respektive medlem. Vi erbjuder även driftövervakning dygnet runt och snabb felavhjälpning. Wattellos tjänster gör vardagen enklare för både bilägare och föreningsstyrelser.

Börja i mindre skala och öka antalet platser i takt med behovet

För många föreningar kan det vara en bra idé att börja installationen på ett mindre antal parkeringsplatser och fortsätta utbyggnaden allteftersom behovet ökar. Vi på Wattello har smarta och kostnadseffektiva laddlösningar som kan byggas ut i takt med era önskemål.

Möjlighet till investeringsstöd

Föreningar och samfälligheter har möjlighet att söka investeringsstöd för installation av laddplatser som ska användas av medlemmarna själva. Bidraget ges som ett engångsbelopp med högst 50 procent av de bidragsberättigade kostnaderna, dock högst 15 000 kr per laddningspunkt. Givetvis hjälper vi till att upprätta er ansökan.