Vi hjälper er att välja rätt lösning

Hur vill du producera din el?

Upptäck alla fördelar med egenproducerad el

Funderar du på att skaffa solceller? Wattello erbjuder smarta och driftsäkra solcellslösningar för installation i hemmet eller på företaget.

Vi arbetar med marknadsledande tillverkare för att garantera dig en effektiv, driftsäker och estetiskt tilltalande anläggning. Vi kan hjälpa dig med rådgivning, installation och service av din solcellsanläggning.

Producera egen el

Hållbar energi som sänker dina elkostnader

Solceller är en förnyelsebar energikälla som ger dig möjlighet att minska ditt klimatavtryck och sänka dina elkostnader. Med solceller påverkas du mindre av variationer i elpriset och det gör dessutom din fastighet mer attraktiv. Många elbilsägare väljer även att installera solceller för att sänka sina drivmedelskostnader och balansera fastighetens elanvändning.

Driftsäkert och lång livslängd

Wattellos solceller erbjuder god driftsäkerhet och är anpassade för att hålla länge i vårt nordiska klimat. Med dagens elprisnivåer har ofta investeringen betalat igen sig på under 10 år, vilket resulterar i många år med billig el framöver. Om din solcellsanläggning producerar ett överskott av el finns goda möjligheter att sälja överskottet via det publika elnätet.

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Vi hjälper er att att välja rätt lösning

Vi hjälper er med val av lösning, installation och service. Vi har mångårig och bred erfarenhet från installationsbranschen och är specialiserade på solceller och energilager. Kontakta oss om ni har frågor eller önskar rådgivning.

Kontakt

Kontakta oss om du har du frågor eller vill ha rådgivning. Vänligen fyll i formuläret.

GARO Twin

GARO Twin är en robust och pålitlig laddstation från svenska GARO. Laddstationen uppfyller Elsäkerhetsverkets krav och kan enkelt anpassas efter behov.

Elbilsladdning i bostadsrätt eller samfällighet

Wattello hjälper er som bor i bostadsrätt eller samfällighet med smarta och flexibla laddlösningar för att kunna ladda alla elbilar på ett säkert sätt. Med våra laddlösningar kan ni börja investeringen i mindre skala, och succesivt öka antalet laddpunkter i takt med att fler medlemmar skaffar elbil. Givetvis erbjuder vi även mätning, support och felavhjälpning för en smidig och bekymmersfri vardag.

Bekymmersfri och laddning med minimal administration


Med våra laddtjänster för föreningar och samfälligheter hanterar vi mätning och fakturering av elanvändningen för respektive medlem. Vi erbjuder även driftövervakning dygnet runt och snabb felavhjälpning. Wattellos tjänster gör vardagen enklare för både bilägare och föreningsstyrelser.

Börja i mindre skala och öka antalet platser i takt med behovet

För många föreningar kan det vara en bra idé att börja installationen på ett mindre antal parkeringsplatser och fortsätta utbyggnaden allteftersom behovet ökar. Vi på Wattello har smarta och kostnadseffektiva laddlösningar som kan byggas ut i takt med era önskemål.

Möjlighet till investeringsstöd

Föreningar och samfälligheter har möjlighet att söka investeringsstöd för installation av laddplatser som ska användas av medlemmarna själva. Bidraget ges som ett engångsbelopp med högst 50 procent av de bidragsberättigade kostnaderna, dock högst 15 000 kr per laddningspunkt. Givetvis hjälper vi till att upprätta er ansökan.